اگر در برنامه چند روز، هفته و یا ماه آینده تان برنامه سفر دارید پس احتمال خیلی زیادی وجود دارد که در یک نقطه نیاز به بستن چمدان خواهید داشت و آنجا شاید این مطلب به کارتان بیاید پس الان که جلوی رو شماست از خواندن آن دریغ نفرمایید!
قبل از اینکه چیزی در چمدان تان قرار دهید، در ابتدا درباره آب و هوای مقصدتان برای زمانی که در آنجا اقامت خواهید داشت تحقیق کنید و تصمیم بگیرید که چه لباسها و چه لوازمی را باید همراه داشته باشید؛ برای مثال اگر آب و هوای مقصدتان استوایی است برای روزهای آفتابی و شب های مرطوب لباس بردارید اگرچه همیشه یک لباس هم برای هوای سرد ناگهانی آماده داشته باشید. به یاد داشته باشید که برای اکثر شرایط آب و هوایی بهتر است چند لایه لباس داشته باشید که در صورت سردی هوا یکی دو لباس اضافه کنید و یا اگر گرمتان بود یکی دو لایه در بیاورید.
چگونه چمدان ببندیم ؟
یک لیست تهیه کنید!
سعی کنید از پیش برای روزهایی که قرار است در مقصدتان باشید برنامه ریزی کنید و به نتیجه برسید که چند دست لباس نیاز خواهید داشت. توجه داشته باشید لباسهایی که پوشیدید نیز جزو این تعداد محسوب می شوند. وقتی درباره روزها و لباسهای مرتبط با آن به نتیجه رسیدید آنها را به صورت یک لیست در جایی یادداشت کنید تا هنگام چمدان بستن چیزی از قلم نیفتد. حتماً یک تا دو لباس زیر و جوراب اضافه در چمدانتان داشته باشید!
از پایین شروع کنید!
وسایل و اشیای سنگین مانند کفش، چکمه، سشوار، کیف های کوچک و غیره باید در کف چمدان قرار بگیرند. اگر چمدانتان معمولی است (بدون چرخ) وسایل سنگین باید نزدیک لولای در چمدان (در کناره ها) قرار بگیرند و اگر چمدانتان چرخدار است وسایل سنگین باید کف چمدان (بالای چرخها) قرار بگیرند.
به خاطر داشته باشید که کفشها، چکمه ها و کیف های کوچک تر جای مناسبی برای قرار دادن وسایل کوچک تر است. برای مثال وسایلی مانند جواهرات، جوراب، دستکش، کمربند، عینک و … را تا کنید و درون چکمه ها یا کیف های کوچکتر قرار دهید. پس از جاسازی وسایل سنگین تر در کف چمدان از فضاهای خالی بین آنها برای قرار دادن وسایل کوچک مانند جوراب، لباس زیر و … استفاده کنید.
تا کنید!
برخلاف باور رایج که می گوید لباسها را رول کنید تا جای کمتری بگیرند، توصیه می کنیم که لباسها را خیلی مرتب و منظم تا کنید و بر روی هم قرار دهید. اولین لایه لباسها روی کفشها و پوتین ها باید آیتم های ضخیم مانند شلوار جین، سوئیشرت، ژاکت و … باشند و سپس لباسهای نازک تر را بر روی آنها قرار دهید. در صورت اینکه فضای خالی داشتید از آن برای قرار داد وسایلی مانند مسواک و خمیر دندان، شانه و … استفاده کنید.
لوازم بهداشتی شخصی!
لوازم بهداشتی آرایشی و لوازم شکستنی را بهتر است درون قاب هایی که حالت ضربه گیر دارند قرار دهید و در میان چمدان و بین لباسها قرار دهید تا از ضربه های احتمالی محافظت شوند. توصیه می کنیم شیشه های عطر و اودکلن خود را درون کیسه های زیپ دار قرار دهید تا از نشت احتمالی آنها به دیگر وسایل درون چمدان جلوگیری کنید. حتی اگر در وسایل خود کرم (مانند کرم های مرطوب کننده) دارید نیز بهتر است آنها را درون کیسه های زیپ دار قرار دهید. به خاطر داشته باشید که اگر سفرتان هوایی است باید وسایلی مانند اسپری ها را نمی توانید درون کیف دستی با خود داخل هواپیما ببرید.
لایه بالایی!
لایه آخری در چمدانتان باید به لباسهای سبک و لباسهایی که احتمال چروک شدن دارند اختصاص پیدا کند مانند لباسهای نخی، ابریشمی، ساتن و … همچنین اگر کت و شلوار دارید آنها را باید در این قسمت قرار دهید. در صورت تمایل می توانید از لیستی که در بالا تهیه کردید یک کپی هم داشته باشید برای موقع برگشت که چیزی را در محل اقامت در مقصدتان جا نزارید. بهتر است از بردن وسایل ارزشمند مانند جواهرات یا ساعت های گران قیمت به مسافرت خودداری کنید ولی اگر نیاز است که آنها را همراه داشته باشید آنها را در کیف کمری که همیشه همراهتان است قرار دهید و یا در هتل ها آنها را درون گاوصندوق اتاق/هتل نگه دارید.
{منبع : هفتستان}
نظرات کاربران